RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Журналіст розповів про новий конфлікт серед ватажків бойовиків ДНР

Український журналіст Денис Казанський розповів про те, як представники так званого "мвс" ДНР заарештували поставлених ватажком бойовиком Олександром Захарченко "керівників" окупованої Ясинуватої Донецької області.

Про це Казанський написав у своєму Facebook.

"29.6.2016 р. УБОЗ МВС ДНР справив силове затримання 1-го заступника глави адміністрації р. Ясинувата Ст. А. Лебедєва, який є найближчим соратником Д. С. Шеховцова (позивний "Шах"). Як відомо, ця команда була спрямована в Ясинувату для зачистки міста від людей А. С. Ходаковського. Працювали успішно, в цілому вся комерційна діяльність "Сходу" в Ясинуватій в даний момент заблокована. Одним з об'єктів, "віджатих" у Ходаковського, став кар'єр, де видобувають кварцовий пісок. Одним з "секретних указів" А. В. Захарченко кар'єр був переданий в управління Ясинуватської адміністрації", - пише журналіст.

"Кар'єром також зацікавилися деякі впливові люди з Росії, які приїхали "подивитися" об'єкт. Зустрівшись з ними, В. А. Лебедєв "послав" зацікавлених людей. Люди опинилися не прості, тому з РФ прийшла команда взяти непокірного заступника і пояснити, хто в домі господар. Що і було зроблено" А хтось досі вірить, що війна йде заради вільної Новоросії. Бугага", - розповідає Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", один з російських кураторів бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Жучковський прокоментував численні конфлікти між ватажками бойовиків на Донбасі.