RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Скандальна ДТП з журналістом під Києвом: він дав пояснення на відео

Український фотожурналіст Максим Левін, який потрапив разом зі своєю родиною у ДТП з вини директора з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Івана Федорка, дав пояснення щодо інциденту.

Про це Левін розповів в сюжеті ТСН, опублікованому на YouTube телеканалу.

Під час спілкування з журналістами Макс Левін перебував у неврологічному відділенні однієї зі столичних лікарень, куди приїхав одразу після аварії до сина, який сюди потрапив.

"Через 20 хвилин приїхав їхній кум, друг, сват, брат, не знаю... лисий, якого почали видавати, ніби він водій. Він надав слідчому своє посвідчення, сказав, що прав у нього немає, документів немає, нічого немає. До мене він підходив, хотів "порішати", перегаром дихав на мене, казав, давай, ми тобі все купимо. Я сказав, що ми все будемо оформляти, як повинно бути", - розповідає Левін.

Як повідомляв "Апостроф", нардеп Антон Геращенко заявив, що Федорко при затриманні розмахував посвідченням помічника голови Ради ветеранської організації МВС.

Голова правління ВАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун відсторонив від виконання своїх посадових обов'язків Федорка, який став винуватцем ДТП з журналістом Левіним.