RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Справа водія BlaBlaCar: з'явилися цікаві подробиці стосовно другого підозрюваного

Журналісти дізналися про нові подробиці про 36-річного Дмитра Голуба, підозрюваного у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Про це пишуть "Вести".

За інформацією журналістів, після того, як в будинку Голуба був виявлений його ноутбук під час обшуку, стало відомо, що саме він реєструвався на сайті BlaBlaCar і зв'язувався з Тарасом Позняковим з аккаунта вигаданої дівчини.

Повідомляється, що викрадачі орієнтувалися на авто представницького класу, в той час було дві такі пропозиції, і вибір припав на Познякова випадково.

Голуб - праворуч

За інформацією видання, Голуб з 2002 року перебував у розшуку за грабіж. При цьому останні 14 років він жив за документами якогось Володимира Пилипчука, який багато років тому зник при загадкових обставинах.

У соцмережах Голуб зізнався одному зі своїх співрозмовників, що народився в Росії, в Хабаровському краї, а потім переїхав до України.

Товариші по службі Голуба відгукувалися про нього, як про ввічливу людину, говір якої відрізнявся від жителів Західної України.

Також Голуб розміщував на своїх сторінках в соцмережах свастики, цитати про "вищість білої раси" і пости про ненависть до правоохоронців. Крім того, підозрюваний захоплювався мотоциклами, вів паблік у соцмережах, де розповідав історію мотоциклів. Його статті та переклади з іноземних сайтів передруковували ресурси, що спеціалізуються на антикварному транспорті.

Голуб - крайній ліворуч

У поліції заявили, що пошуки зниклого Тараса Познякова і підозрюваних у її викраденні тривають.

Як повідомляв "Апостроф", батько водія Тараса Познякова, який зник разом з попутниками, котрі скористалися сервісом BlaBlaCar, оголосив нагороду тому, хто допоможе знайти сина.

Читайте також матеріал "Апострофу" Справа BlaBlaCar: як повернутися живим, поради водіям і пасажирам.