RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про раптові великі втрати серед бойовиків на Донбасі

У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили чергові втрати на Донбасі серед особового складу Збройних сил РФ.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"4 липня ц.р. знищено семеро та поранено шестеро військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК, а також 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК. Серед поранених: громадяни Росії Муртузалієв Муртузалі Абдулаєвич (16.06.1961 р.н., мешканець м. Волгоград) та Сумський Андрій Михайлович (24.07.1968 р.н., проживає за адресою: Московська обл., м. Балашиха, вул. Нова, б. 36, кв. 30), а також особа без громадянства Кулькін Ігор Вікторович (1972 р.н.)", - зазначили в розвідці.

Підкреслюється, що найбільших втрат зазнав 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

наслідок порушення правил спорядження мінометних боєприпасів стався підрив боєкомплекту в бліндажі для відпочинку особового складу, у результаті чого знищено шість військовослужбовців мінометної батареї полку", - розповіли в розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", в районі Харцизька в результаті спрацьовування осколкової міни спрямованої дії великої потужності загинув командир 7-ї омсбр полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв під час його пересування з власною охороною до Донецька.