RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Саакашвілі вказали на справжнього господаря викраденого авто

Прес-секретар голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайла Саакашвілі Дарина Чиж прокоментувала інформацію про викрадення в Києві позашляховика Toyota Land Cruiser 200, який нібито належить одеському губернатору.

Про це Чиж написала на своїй сторінці в Facebook.

"Оскільки у Києві Михайла немає ні службової, ні особистої машини, ми кілька разів користувалися послугами охоронної компанії "Варта", так як Михайло особисто знав власників, а найчастіше пересувалися іншими машинами. Ніякої броньованої Тойоти у Саакашвілі у власності немає, і інформація, що вкрали його машину, — неправда", — запевняє прес-секретар.

Вона додала, що журналісти можуть під'їхати у відділення поліції і поспілкуватися з господарем автомобіля.

Нагадаємо, раніше в поліції повідомили, що викрадений 6 липня у Києві позашляховик Toyota Land Cruiser 200, який нібито належить голові Одеської обласної державної адміністрації Михайлу Саакашвілі, був зареєстрований на іншу людину. "Заяву про викрадення автомобіля подав в поліцію громадянин Грузії Давид Султанович Макішвілі 1976 року народження, який проживає в Києві на вулиці Горького. Саме на нього і був записаний позашляховик", — заявило джерело журналістів у правоохоронних органах.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 6 липня у заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова викрали автомобіль Infiniti.