RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Викрадення "авто Саакашвілі": з'явилося відео зі справжнім власником

У приватній охоронній компанії "Варта" роз'яснили ситуацію навколо викрадення в Києві позашляховика Toyota Land Cruiser 200, який нібито належав одеському губернатору Михайлу Саакашвілі.

Відео з роз'ясненням співробітника "Варти" опубліковано на YouTube телеканалу Newsone.

"У мас-медіа з'явилася інформація, що машина, яку вчора у мене викрали, належить Саакашвілі. Це брехня. Автомобілем володіє приватна охоронна компанія "Варта", її засновником є мій співвітчизник Ніколос Губішашвілі. Він особисто купував цю машину. У нас декілька автомобілів", - розповів співробітник фірми Давид Макішвілі.

"Кілька разів ми надавали послуги пану Саакашвілі - перевозили в броньованому авто в зоні АТО, коли він зустрічався з військовими. Тоді я особисто його супроводжував. Ну і декілька разів у Києві", - заявив Макішвілі.

Крім того, працівник охоронної фірми розповів подробиці викрадення авто. "Я їздив по особистих справах, зупинився біля магазину на вулиці Боженка. Я зайшов до магазину, вийшов буквально хвилини через чотири, а машини вже не було. Одразу зателефонував у поліцію, приїхав патруль. Сьогодні ми з засновником знаходимося на допиті", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж прокоментувала інформацію про викрадення в Києві позашляховика.