RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Журналісти розповіли про смертельний конфлікт на дорозі під Черніговом: опубліковано відео

У Чернігівській області стався конфлікт на дорозі, в результаті чого велосипедист зарізав пасажира автомобіля.

Про це повідомляє ТСН.

"Автомобіліст битою хотів навчити велосипедиста правилам дорожнього руху. Зокрема, не їздити зигзагами. На удари битою велосипедист відповів одним ударом ножа і потрапив прямо в серце. Врятувати пораненого не змогли. Однак, незважаючи на трагічні наслідки, все село стало на захист велосипедиста", — наголошується в коментарі до відеосюжету, опубликованноу на YouTube.

Потерпілий помер від крововтрати по дорозі в лікарню. Богдан, який вдарив його ножем, досі не може зрозуміти, як це сталося.

"Китайський розкладний ножик, 8 сантиметрів, товщиною з цигарку. В кишені постійно ношу — то сала шматок відрізати, то в нігтях поколупатися. Діти їм рибу чистять. Не розумію, як міг зробити такі каліцтва", — зізнається підозрюваний.

Він каже, що разом з дружиною їхали додому на велосипедах. Поки не порівнялися з автомобілем на ділянці дороги, де яма на ямі. Далі є дві версії того, що сталося. Потерпіла сторона вказує на дивну поведінку велосипедиста, мовляв, він просто з двоколісним в руках кидався на автомобіль. Інша сторона заперечує — нібито подружжя просто об'їжджали ямки, яких на дорозі багато.

Тепер його звинувачують в умисному вбивстві пасажири легковика. Велосипедисту загрожує від 7 до 15 років в'язниці. "Словесна перепалка завершилася бійкою. З використанням дерев'яної біти з боку потерпілих, а підозрюваний застосував ніж і наніс проникаюче поранення в грудну клітку", — підсумовує керівник сектору кримінальної поліції Новгород-Сіверського району Сергій Пишко.

Односельці виступають на стороні підозрюваного і сподіваються, що суд визнає дії чоловіка самообороною.

З місця події Богдан не тікав, а разом з водієм легковика, з яким конфліктував, відвіз потерпілого до лікарні. Сподівався, що хлопець виживе. Тепер розуміє, що з-за банального конфлікту на дорозі може надовго потрапити за грати.

Як повідомляв "Апостроф", у березні у Харкові в кафе біля Південного вокзалу чоловік завдав 30-річному розвіднику 92-ї ОМБр Саші Гриненко ("Самби") кілька ножових поранень, внаслідок яких він помер.