RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео зі здавшимся в полон російським бойовиком з Донбасу

У Державній прикордонній службі України опублікували відео з здавшимся в полон бойовиком так званої ДНР.

Відео опубліковане на YouTube Держприкордонслужби.

"Вчора на контрольному посту "Маріїнка" прикордонники Краматорського загону затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у лавах незаконних збройних формувань так званої ДНР. Чоловік прямував в цивільному одязі з території, яка тимчасово підконтрольна бойовикам. Про затриманого було проінформовано співробітників СБУ. В ході перевірки правоохоронці виявили у чоловіка паспорти громадян Російської Федерації та Республіки Південна Осетія, а також пропуск Донбаської юридичної академії", - інформують у прес-службі.

"Далі під час проведення фільтраційних заходів правоохоронці встановили, що даний громадянин проходив службу в батальйоні "Схід" і проживав в Донецьку, де у нього виник конфлікт з поліцією ДНР в ході якого він застосував зброю. Після цього чоловік зник і вирішив добровільно здатися правоохоронним органам України. Зараз 30-річного чоловіка передали співробітникам Національної Поліції для з'ясування всіх обставин", - додають в Держприкордонслужбі.

Як повідомляв "Апостроф", вчора Служба безпеки України (СБУ) опублікувала відео допиту одного з двох російських диверсантів, затриманих українськими бійцями поблизу села Троїцьке Луганської області.