RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Затримання сина Черновецького: з'явилася заява батька

Колишній мер Києва Леонід Черновецький прокоментував інформацію про затримання його сина в Іспанії.

Про це Черновецький повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вранці дізнався з преси новину, що мого сина нібито затримали в Іспанії за підозрою у відмиванні грошей! Жахлива новина, роздута іспанськими журналістами!" - написав екс-мер.

"Але я відповідально заявляю, що мій син ніколи не займався ніякими справами, що навіть межують зі злочинами! Йому це було не потрібно, оскільки на його рахунках достатньо грошей, які він чесно заробив при продажу банку в Україні! Він чесна людина! І виключно законослухняна!" - додав Черновецький.

За його словами, Степан Черновецький не був затриманий, а перебуває у себе вдома в Барселоні. Також колишній мер Києва додав, що його син наразі відповідає на запитання поліції про обставини, пов'язані з "якоюсь людиною".

"Упевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе моєму синові вибачення, але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу, моя сім'я це так просто їм не залишить! Ми пред'явимо поліції Барселони серйозні позовні заяви за повідомлення, що порочать мого сина!" - підкреслив Леонід Черновецький.

Як повідомляв "Апостроф", у Національній поліції України прокоментували затримання сина Леоніда Черновецького.