RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Одесі розгорівся скандал з поляками: з'явилися фото, відео і реакція з РФ

Вранці 13 липня активісти одеського "Автомайдану" блокували в Одесі готель Geneva, в якому зупинилась польська делегація, яка приїхала в місто на запрошення депутата "Опозиційного блоку" Миколи Скорика для того, щоб провести спільну акцію покладання квітів на Куликовому полі, де 2 роки тому загинули сепаратисти.

Як повідомляє "Думська", також активісти чергують біля бізнес-центру "Сонячний" на сусідній вулиці, де, за їхньою інформацією, повинна пройти зустріч гостей зі Скориком. На місце також прибув консул Республіки Польща в Одесі.

"Скаржився, що обмежують його права. Йому пояснили, що він в Україні, і тут дотримуються прав українського народу", — розповідають активісти. Вони мають намір продовжувати блокаду доти, доки іноземці не відмовляться від своїх планів і не виїдуть.

Фото і відео з місця інциденту опубліковані у співтоваристві "Автомайдан Одеса" у Facebook.

"Країна анархії та беззаконня. Кожен гопнік і кишеньковий злодій встановлює свою власну владу зі своїми власними законами. І це тільки початок", "Свобода і демократія?)) брехня і беззаконня анархістів. І вже наплювати на каклостан, "народ" мовчить - отже, подобається, а нам з цим гуртом подж*пников не по дорозі. Нехай котяться драїти туалети в ЄС", "Бандити у Верховній Раді і в СБУ покривають інших бандитів більш серйозних. Куди дивиться Європарламент взагалі?", "Ніхто з свідомих не може відповісти на питання про статус "активістів". Так, всі знають, що це банди, що стоять над законом і виконують доручення фашистських властей, але на питання "хто це?" отримуєш відповідь в стилі "ой, та які банбери, хто їх бачив?", - коментують інцидент росіяни на сайті пропагандистського телеканалу РФ LifeNews.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому путінці захоплено зустріли ухвалену Польським сенатом (верхньою палатою парламенту) постанову, в якій події Волинської трагедії названі геноцидом.