RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо секретного готеля міністра оборони України

У соціальних мережах пішла хвиля на захист міністра оборони України Степана Полторака, в якого журналісти знайшли готель.

Так, блогер Олена Монова заявила, що українська журналістика після розслідування щодо Полторака померла.

"Змушена констатувати, що над українською журналістикою можна грати Шопена. Вона просто померла, попередньо як слід завонявшись. Не буду згадувати давні зашквари, низка яких не припинялася ні на секунду, згадаю тільки останні, ті, що ще не вивітрилися і свіжі. Спочатку ТП Станко притягає на позиції російську журналістку, яка захоплено фотографує і викладає у відкритий доступ назви населених пунктів, де стоять наші частини, техніку і озброєння. Сьогодні Денис Бігус пубілкує безглузде "розслідування" про Полторака, де вивалює маршрути пересування міністра оборони воюючої країни плюс фото його машин разом з номерними знаками. Причому одного з найуспішніших міністрів України. Так поспішають зняти пінки з гівна, так поспішають за сенсацією, за трафіком, за баблом, **йзнаєщезачим, що зовсім вже не бачать ні берегів, ні страху, ні сорому. Суки жадібні безмозкі , вас скоро не в Миротворець почнуть заносити, вас почнуть тиснути в підворіттях, як щурів", - зазначила вона.

При цьому цей пост за 2 години зібрав 1,8 тис. лайків.

Підтримали Полторакай інші блогери.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента України Юрій Бірюков розповів, як зателефонував журналісту Денису Бігусу через розслідування щодо Полторака.