RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Інцидент з поляками в Одесі: з'явилося відео з місця подій

У мережі з'явилося відео, зняте біля готелю Geneva в Одесі, де зупинилась польська делегація, яка приїхала в місто на запрошення депутата "Опозиційного блоку" Миколи Скорика для того, щоб провести спільну акцію покладання квітів на Куликовому полі в пам'ять про загиблих сепаратистів.

Відео опубліковане на YouTube одеським "7 каналом".

Зазначається, що поляки є представниками партії "ЗМІНА", яку нібито фінансують російські спецслужби. Її лідера Матеуша Піскорського у травні заарештували за шпигунство на користь Росії.

На сторінці "Автомайдан Одеса" у Facebook 14 липня з'явилася заява, в якій активісти відповідають на закид у недемократичності.

"Ян Рулевский і Януш Недзвецкі спробували звинуватити патріотичні сили Одеси в недемократичності... Демократичність і толерантність в Одесі закінчується тоді, коли "гості" нашого сонячного, дружнього міста, лізуть покласти квіти, використовуючи трагедію 2 травня, для чергової картинки... А чому не покласти квіти в пам'ять "Небесної сотні"? В пам'ять про загиблих патріотів, в зоні АТО? І, врешті-решт! В пам'ять про перших загиблих, 2 травня, на Преображенській!!!!??? Так от, повернемося до демократичності!! Ян Рулевский і Януш Недзвецкі, якщо ви говорите про рівноправність, то варто було б вивчити обидві сторони трагедії.. Але, це якщо про рівноправність..! А так, це однобоко і односторонньо.. Хоча ми розуміємо, гонорар - це справа така...

Загалом, повернемося до наших баранів.. Досвід Бойко мабуть не навчив Скорика нічому.. Ну це таке, справа наживна! І наостанок! Не лізьте в Одесу! Зуби обламаєте...!" - йдеться в заяві.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 13 липня активісти одеського "Автомайдану" блокували в Одесі готель Geneva, в якому зупинилась польська делегація, яка приїхала покласти квіти на Куликовому полі.