RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Секретний готель голови Міноборони України: Полторак відреагував на скандал

У Міністерстві оборони України підтвердили інформацію ЗМІ про те, що голова оборонного відомства Степан Полторак проживає в готельному комплексі на території військової частини.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Міністр оборони України дійсно проживає з дружиною на території згаданого комплексу з міркувань безпеки, враховуючи збройну агресію сусідньої країни. Варто зазначити, що у згаданому вище комплексі проживали попередні міністри оборони, які, на відміну від нинішнього керівника оборонного відомства, котрий уклав договір оренди та сплачує за проживання, мешкали в ньому на безоплатній основі", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що цей комплекс складається з декількох будівель, які були побудовані в 1957, 1963 і 1968 роках. Зокрема, у комплекс входять: зал для офіційних зустрічей і сім номерів для проживання, в яких розміщують представників іноземних делегацій, котрі приїздять з офіційними візитами в оборонне відомство.

"Зазначимо, що на базі комплексу було проведено офіційні зустрічі представників делегацій Збройних сил Великої Британії, Грузії, Китаю, США, Казахстану, Туреччини, Латвії, інших країн Альянсу та багатьох військових іноземних делегацій", - додали в Міноборони.

Як повідомляв "Апостроф", дружина головного військового прокурора Анатолія Матіоса має будинок у Козині, розташований по сусідству з маєтками одіозних екс-регіоналів.