RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Волонтери розсекретили нового контрактника Путіна на Донбасі: опубліковані фото

В інтернеті продовжують публікувати дані російських військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях на боці бойовиків самопроголошених ДНР і ЛНР на Донбасі.

Так, волонтери проекту «Стоп терор» розсекретили контрактника ЗС РФ Артема Хорева, який опублікував на своїх сторінках в соцмережах вдосталь інформації, яка підтверджує його причетність до бойовиків.

Зокрема, службу в збройних силах російської Федерації Хорев Артем Васильович розпочав у 2013 році, про що свідчать фотографії, опубліковані в соціальних мережах.

Фото з особистого архіву Хорева Артема, оприлюднене 12 грудня 2014-го року.

23-го листопада 2014-го року в соціальній мережі «Однокласники» Хорев Артем публікує фото, завдяки якому вдалося встановити його місце служби.

На шевроні зображена біла пантера. Даний шеврон належить Окремій орденів Жукова, Леніна і Жовтневої Революції Червонопрапорної дивізії оперативного призначення військ національної гвардії Росії імені Ф. Е. Дзержинського (ОДОН). ОДОН входить у Внутрішні війська МВС Росії і підпорядковується Головному командуванню Національної Гвардії РФ.

Раніше військовий також опублікував фото, на якому волонтери встановили військову частину, в якій він проходить службу.

Центр Спеціального Призначення «Витязь» — це підрозділ спеціального призначення Внутрішніх Військ МВС РФ, підрозділ розташований у в/ч 3179. Підрозділ створений на базі розформованих загонів ВВ МВС РФ «Русь» і «Витязь».

Пізніше Хорев опублікував свої особисті дані, на квитку автовокзалу зазначені: Прізвище, ім'я, по батькові, дата народження та номер паспорту.

Дані зазначені на квитку:

ПІБ: Хорев Артем Васильович

Дата народження: 30.07.1991

Паспорт: Паспорт РФ 1711 №171399

Маршрут: Москва-Ковров.

Волонтери пишуть, що у листопаді 2015 року Хорев Артем подався на Донбас. «Пройшовши через КПП «Успенка», який контролюють учасники незаконних збройних формувань ДНР/ЛНР, як і всі солдати армії РФ, які служать за контрактом, Хорев вирішив зробити пам'ятне фото на новому місці служби, не забувши при цьому вказати, де саме знаходиться», - зазначають волонтери.

Також автори матеріалу звернули увагу на фото, зроблене в квітні 2016-го року. «На Хореві форма «Гірка» використовується бойовиками, а також нашивки, які є позначенням бойовиків ДНР. Також нам вдалося встановити, в якому незаконному збройному формуванні проходить службу солдат-контрактник Хорев Артем. Даним підрозділом є Окрема мотострілецька бригада «Беркут» ДНР, в/ч 08803. Штаб Бригади «Беркут» дислокується в місті Горлівка», - пише автор.