RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Довибори в Раду: стало відомо про смерть спостерігача

У ході проміжних виборів до Верховної Ради 17 липня на одній з виборчих дільниць у Чорнухинському районі Полтавської області помер 60-річний спостерігач.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Відзначається, що чоловікові, який виконував обов'язки спостерігача на виборчій дільниці від однієї з політичних партій, стало погано і він втратив свідомість. Медичні працівники швидкої допомоги, що прибули на місце події, констатували смерть чоловіка.

На сторінці місцевого видання "Події і коментарі" у Facebook зазначається, що на ділянці в селі Мелехи помер спостерігач від кандидата у депутати Верховної Ради Олександра Березянского, 60-річний житель села Загребелля Олександр Рибалко.

"Вийшов на вулицю і на сходах йому стало зле, він втратив свідомість. Ми намагалися допомогти своїми медикаментами, одразу викликали місцевого фельдшера, швидку допомогу і поліцію. Але лікарі констатували смерть. Зупинка серця. Зараз тіло забрали для судмедекспертизи у Лохвиці. Чоловік жив сам, жінка померла рік тому. Діти живуть і працюють у місті, їм вже повідомили сумну звістку", - розповіла голова ДВК в Мелехах Лідія Вовченко.

На ділянці всі шоковані тим, що сталося, і не можуть оговтатися. Кажуть, що саме через сильну спеку серед виборців низька активність.

Як повідомляв "Апостроф", в ході проміжних виборів до Ради надійшли повідомлення про мінування 13 дільниць у Херсонській області, які після обстеження вибухотехніками продовжили свою роботу.