RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо про наслідки обстрілу бойовиками пункту пропуску під Луганськом

Проросійські бойовики так званої ЛНР знову обстріляли населені пункти Луганської області.

Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація на своїй сторінці у Facebook.

"Зокрема, увечері бойовики з підствольних гранатометів та великокаліберних кулеметів відкривали вогонь у напрямку села Новозванівка Попаснянського району. Водночас терористи з БМП, гранатометів різних типів та зенітної установки обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що в ніч на 20 липня бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів відкрили вогонь у напрямку КПВВ "Станиця Луганська". В результаті цього обстрілу один український солдат отримав легке осколкове поранення.

"Обстріли з боку озброєних бандформувань мають систематичний характер. Більш того, ми констатуємо, що останнім часом ситуація на лінії розмежування загострюється. Але наші воїни беззаперечно дотримуються Мінських домовленостей і вогонь відкривають лише у відповідь при критично тяжких ситуаціях", – зазначив заступник голови Луганської ОВЦА Юрій Клименко.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Луганській ОВЦА заявили про підрив мінно-вибухових пристроїв у зоні розмежування через пожежі.