RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У РФ відповіли на версію про російський слід у вбивстві Шеремета

Союз журналістів Росії спільно з міжнародними журналістськими організаціями виключив наявність російського сліду в убивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомив голова союзу Всеволод Богданов, передає "Інтерфакс".

"Це просто бажання якимось чином заплутати хід слідства. Я не вірю в можливість "російського сліду", - сказав Богданов.

"Це велика трагедія. Зараз ми разом з міжнародною федерацією журналістів та європейською федерацією журналістів будемо контролювати розслідування цієї трагедії. Зробимо все можливе, щоб були розставлені всі крапки з приводу всього, що сталося", - сказав він.

Також Богданов повідомив про намір зв'язатися з українськими колегами.

"Ми перебуваємо в контакті з ними всі ці роки божевільної ворожнечі і неприязні, намагаємося знайти спільну мову. Я думаю, що українські колеги можуть якісь висновки зробити для себе про те, що відбувається в їній країні", - сказав Богданов.

Як повідомляв "Апостроф", машина відомого журналіста вибухнула в центрі Києва на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка близько 8:00. Шеремет їхав на ефір, який вів на радіо "Вести".

Нагадаємо, нардеп Антон Геращенко заявив, що під сидіння машини Павла Шеремета було підкладено вибухівку. За його словами, вибуховий пристрій управлявся дистанційно. Також Геращенко не виключив і російський слід у вбивстві Шеремета.