RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Львові поліцейські влаштували бойовик з гонитвою за хабарником: опубліковані відео

У Львові співробітники поліції та військової прокуратури влаштували погоню за митником, якого підозрюють у хабарництві.

Про це під час брифінгу 21 липня розповів військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, передає Zaxid.net.

Митник чинив опір правоохоронцям та намагався втекти на власному автомобілі. Щоб зупинити порушника, співробітникам поліції та військової прокуратури довелося влаштувати за ним погоню.

За словами Савинця, вранці 20 липня співробітники управління захисту економіки у Львівській області та військової прокуратури розпочали операцію з затримання митника біля стоянки в районі Галицького перехрестя.

"Біля парковки співробітники спецпідрозділу почали затримання. Митник сидів за кермом, він посунув, ледве не збив керівника одного з підрозділів управління захисту економіки і втік. Почалася гонитва, як в американських бойовиках", – розповідає Савинець.

"Митник їхав по зустрічній, на червоне світло. На щастя, він заблукав у вулицях, ми перекрили одну вулицю з двох сторін, і йому не було, куди бігти. Після цього він не хотів виходити з машини, чинив опір співробітникам поліції, намагався їх вдарити", – ділиться подробицями прокурор.

Крім того, під час погоні митник викинув з машини близько 9 тис. грн, 710 доларів, 250 польських злотих і 100 чеських крон.

Зараз, за словами військового прокурора, інспектор митного поста і троє його спільників затримані і знаходяться в СІЗО, протягом дня повинні оголосити підозру: митнику - в хабарництві, іншим фігурантам справи – в пособництві.

У мережі опублікували фрагмент погоні за митником і момент затримання.

Як повідомляв "Апостроф", 7 липня в Києві на Подолі затримали на хабарі співробітницю Державної фіскальної служби України.