RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Стало відомо про жорсткий бунт бойовиків ДНР проти свого командування

Українська розвідка заявила про помсту проросійських бойовиків ДНР своїм командирам через крадіжку особистих речей.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.

"22 липня ц.р. військовослужбовці 1 реактивної артилерійської батареї реактивного артилерійського дивізіону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) навмисно спалили бойову машину БМ-21 (122-мм РСЗВ "Град"), таким чином помстившись за невиправдане насилля та крадіжки особистого майна з боку заступника командира дивізіону підполковника Качури Ольги Сергіївни (12.05.1970р.н.) та помічника заступника командира з озброєння капітана Мельника Юрія Борисовича (19.04.1963р.н.)", - скасували в ГУР МО України.

"Обурення військовослужбовців викликало раптове зникнення всіх особистих мобільних телефонів (смартфонів), які командування дивізіону відібрало на тимчасове зберігання під приводом дотримання заходів безпеки, а також розпорядження арештувати, побити і відправити "на яму" тих, хто найбільш активно висловлював припущення щодо причетності командирів до цієї крадіжки", - додали в українській розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно українська розвідка заявила про загибель військовослужбовців російської нацгвардії на Донбасі.