RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

У Харкові сталося смертельне ДТП з маршруткою та поліцейськими: опубліковано фото

У Харкові ввечері 23 липня в Індустріальному районі міста сталося ДТП з участю маршрутного автобуса та легкового автомобіля, в якому перебували співробітники поліції.

У прес-службі ДСНС повідомили, що інцидент стався на вулиці Гривцева.

"В результаті лобового зіткнення автомобілю Daewoo Lanos 2008 р.в. та маршрутного автобусу Еталон (маршрут 16Е Пролетарська-Зубарєва) дві особи загинуло (водій та пасажир легкового автомобілю) та 4 людей отримали травми (2 пасажири Daewoo, водій та пасажир автобусу)", - відзначили в службі порятунку.

Пізніше в прес-службі обласної прокуратури уточнили, що загиблі – співробітники поліції.

"У наслідок аварії загинули водій та пасажир Daewoo - працівники Національної поліції в Харківській області, майори поліції. Ще двоє пасажирів автівки, пасажирка автобусу та його водій отримали чисельні травми. Усі постраждалі доправлені до лікарні. Працівники поліції знаходились у власному автомобілі у позаробочий час.", - зазначили в прокуратурі.

Фото – прес-служби ДСНС

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 24 липня у Харкові троє представників правоохоронних органів, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, потрапили в дорожньо-транспортну пригоду після того, як спробували втекти від співробітників патрульної поліції.