RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні вбили відомого лікаря: опубліковані фото і відео

У суботу, 23 липня, в місті Рівне в приватному офісі на вул. Соборна був убитий 65-річний приватний лікар.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловік був лікарем східної медицини і в основному спеціалізувався на лікуванні алкозалежних. Його офіс-квартира, де медик брав пацієнтів, знаходиться на першому поверсі багатоповерхівки". – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 43-річний мешканець Рівного разом з дружиною прийшов до лікаря на процедури з-за болю в спині. Близько 21:30 лікар запропонував підвезти свого пацієнта додому. Подружжя вийшли на вулицю почекати лікаря, і коли той довго не виходив, рівнянин зайшов в офіс, де і виявив медпрацівника мертвим.

"Експерти на тілі власника виявили чотири колоті рани шиї. За фактом умисного вбивства порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України", - додали в Національній поліції.

У свою чергу, видання KP.UA пише, що вбитого лікаря звали Андрій Лимич, а також публікує його фото.

Також видання підкреслює, що Лимич був відомим на Рівненщині лікарем-рефлексотерапевтом, який нетрадиційними методами лікував людей, страждаючих алкоголізмом.

Крім цього, за словами журналістів, вбитий лікар у 2000-му році зібрав у Рівному понад 300 своїх родичів, яких об'єднав в організацію "Фонд роду Лимич".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Рівному невідомі кинули гранату на подвір'я приватного будинку.