RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Саакашвілі повідомив про гучне затримання в Одесі: опубліковано відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі продемонстрував відео з фрагментом затримання спецназом "злодія в законі" на прізвисько "Полтава".

Відео Саакашвілі опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Наш натиск на "злодіїв в законі" триває. Вчора одеський спецназ привітав "злодія в законі" на прізвисько Полтава, який відзначав день свого народження в грузинському ресторані", — розповів одеський губернатор.

"Злодії в законі" мають знати, що на території Одещини їм спуску не дадуть. Якщо б ще й Верховна Рада не гальмувала закон про автоматичний тюремний термін для "злодіїв в законі", суспільство було б куди більш захищеним", — додав Саакашвілі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео з фрагментом затримання "злодія в законі" на прізвисько "Цруци" в Одеській області 23 липня.

У березні оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції України спільно зі столичними правоохоронцями затримали і депортували з України 43-річного громадянина Грузії Гочу Кахідзе, відомого в кримінальних колах як "Курша", якого нібито курує російська ФСБ.