RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

В Україні стався дикий випадок з громадянкою Німеччини: опубліковано відео

У мережі з'явилося відео з автомобільного реєстратора, на якому видно самоспалення, влаштоване в Запоріжжі громадянкою Німеччини.

Про інцидент повідомила прес-служба Національної поліції в Запоріжжі.

Правоохоронці встановили особу жінки, яка покінчила з собою таким страшним чином. Нею виявилася 36-річна громадянка Німеччини, що приїхала в Україну тиждень тому. Жінка зупинилася в запорізькому готелі "Інтурист". Ввечері, 27 липня, вона вийшла на вулицю. Повідомляється, що спочатку вона знаходилася на літньому майданчику кафе в готелі, її поведінка була цілком нормальною. Близько двох годин ночі вона вирушила на автозаправку, де придбала 5 літрів бензину. Каністру для горючої рідини вона принесла з собою. За 40 хвилин після цього вона облила себе бензином біля привокзального кіоску і підпалила.

Записи камер спостереження та відеореєстраторів показують, що в день спалення жінка була сама.

Одну із записів з відеореєстратора, на якій видно момент пожежі, опублікували на YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні минулого року акт самоспалення відбувся в Москві на Червоній площі, потерпілого загасили і госпіталізували.

У квітні минулого року мешканець села Майдан, що знаходиться у Слов'янському районі, після сварки з дружиною влаштував акт самоспалення. Він облився горючою рідиною, сів у автомобіль у дворі свого будинку та підпалив себе