RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансна НП з бійцями Нацгвардії в Одесі: у поліції зробили важливе уточнення

У поліції повідомили важливу подробицю інциденту зі стріляниною в Одесі, в якому брали участь бійці Національної гвардії України.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Маразліївській біля парку Шевченка відбулася стрілянина, в результаті якої був поранений боєць Нацгвардії. У поліції зробили уточнення, що в ході конфлікту постраждав не нацгвардеец, а інший учасник події.

Згідно з оновленим повідомленням, конфлікт виник між чотирма бійцями Нацгвардії, які виконували свої службові обов'язки, і компанією з трьох молодих людей. Сварка переросла в бійку, і один з учасників конфлікту, 29-річний житель Одеської області, використовував стартовий пістолет, який перероблений під травматичну зброю. Він зробив кілька пострілів у бік нацгвардейца, але не влучив і поранив іншого учасника інциденту, 26-річного громадянина.

Як раніше і повідомлялося, група молодих людей була затримана. Потерпілому в результаті стрілянини лікарі встановили діагноз: поранення тазу і грудної клітки. Йому надали медичну допомогу, але від госпіталізації він відмовився.

Проти одеського стрільця відкрили кримінальну справу, йому інкримінують незаконне поводження зі зброєю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася фотографія, зроблена в тому місці, де була влаштована стрілянина в Одесі.