RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Стало відомо про загибель депутата у ДТП під Миколаєвом: опубліковані фото і відео

У Миколаївській області внаслідок ДТП загинув депутат обласної ради від партії "Батьківщина" Володимир Гулін.

Про це повідомляє обласний осередок партії.

Згідно з інформацією, трагедія сталася 2 серпня на 221-му кілометрі траси Р-06.

Місцеве видання "Преступности.нет" повідомляє, що, за словами очевидців, Гулін за кермом автомобіля "Cadillac Escalade" збирався виїжджати на трасу з боку фермерського господарства "Ерідон" у напрямку Києва. Для цього йому необхідно було перетнути дві смуги руху.

"Перед маневром Гулін пропустив маршрутне таксі і виїхав на дорогу, не помітивши, що слідом за "маршруткою" їхав "Mitsubishi". У цей момент сталося зіткнення. Від удару "Cadillac Escalade" перекинувся на дах і опинився на газоні між смугами руху. А "Mitsubishi" після зіткнення відлетів у бік", - пише видання.

У "Батьківщині" розповіли, що загиблий депутат був 1962 року народження. Раніше він обирався депутатом районної та Миколаївської обласної ради.

"У нинішньому складі обласної ради входив до складу постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин і соціального захисту села", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" інформував про гучний скандал навколо ДТП в Києві, винуватцем якого став депутат Макарівської районної ради столиці Матвій Євсєєнко.