RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розгорілася нова драма в дитячому таборі

42 дитини і троє дорослих співробітників були госпіталізовані з отруєнням в Світлогорському дитячому таборі "Огонек" в Калінінградській області.

Про це повідомляють РИА Новости.

Повідомляється, що слідчі органи слідчого комітету РФ займаються перевіркою за фактом масового отруєння в дитячому таборі. Раніше перевірку почала також і прокуратура області.

"Зараз управлінням Росспоживнагляду по Калінінградській області прийнято рішення про дострокове припинення роботи табору і відправлення сьогодні всіх дітей додому", — повідомив представник прес-служби уряду Калінінградської області.

Зміна повинна була завершитися 7 серпня. Але за ситуації, що склалася, батьків просять якнайшвидше забрати дітей з табору.

Як повідомляв "Апостроф", в червні на озері Сямозеро в російській Карелії в результаті НП загинула велика кількість дітей. Пізніше співробітник Transparency International Ілля Шуманов виявив ряд підозрілих деталей в роботі табору "Сямозеро" в Карелії, де в результаті аварії човна загинули 14 дітей і на який вже багато років скаржилися батьки і діти.