RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Мережі обурило мажорне ДТП в Києві: опублікованi фото і відео

У Києві на вулиці Героїв Сталінграда відбулося чергове мажорне ДТП, котре обурило користувачів соціальних мереж.

Про подію повідомили на сторінці Київ Оперативний в Facebook.

Там відзначили, що деякі молоді люди в стані алкогольного сп'яніння після купання в затоці Дніпра вирішили покататися на елітному позашляховику.

За кермом автомобіля Toyota land cruiser з номерами BX8833AP. перебував Олексій Михайлик 1991 року народження, водійського посвідчення при собі у нього не було. П'яний водій на позашляховику врізався в два припаркованих автомобілі, після чого влетів у огорожу і бетонну стінку.

"П'яне ДТП у Києві на Набережно-Корчевацькій: нетверезий водій Toyota Land Cruiser, ВХ8833АР, 1991 р. н. без документів, кажуть, син голосіївського депутата, протаранив біля місцевого пляжу два авто і огорожу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що як водій, так і його друзі-пасажири ребывали в неадекватному стані, вони буяли і погрожували оточуючим. Пізніше на місце ДТП приїхали друзі водія, які також відзначилися погрозами.

У соцмережі опублікували фото та відео з місця аварії.

Фото Київ Оперативний в Facebook.

"Весь в крові. Впав, напевно. Бідолаха", "Тато сподіваюся, у тебе собак краще виходить виховувати, ніж дітей! Приїхав забрати свого отБриска!", "Сподіваюся, що все ж йому розбили е**ло", — коментують подію користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше "мажорна" ДТП сталася на Бориспільській трасі: водій на "Рейнджроверi" врізався в два відбійника, кросовер і автобус. Внаслідок цього постраждала жінка-поліцейська, яка перебувала в автобусі.