RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Шокові дані по справі "Торнадо": у Раді сміються

Народний депутат Семен Семенченко висміяв заяву своєї колеги Тетяни Чорновол, яка розповіла про страшні відео з сексуальними оргіями і зґвалтуваннями на телефонах, вилучених у командирів батальйону "Торнадо".

"Інформаційна війна у справі "Торнадо" перейшла на новий рівень. Прокуратуру так налякала навіть гіпотетична можливість розгляду справи у відкритому режимі, що одного відео з закритого суду на власному youtube стало вже недостатньо. Вночі різні українські та російські видання повідомили про те, що бійці Торнадо - "ґвалтували дітей", - написав Семенченко на своїй сторінці в Facebook.

"Мова йде про різні сексуальні оргії, зґвалтування, причому там були навіть немовлята". Кінець цитати. Щоправда ні у справі, ні в обвинувальному висновку немає ні подібних "фактів", ні подібних статей КК. Але хіба це має значення? Не нагадує розп'ятої дитини 2-х річної давності?", - зазначив нардеп, опублікувавши скріншот відомого відеосюжету російської пропаганди про розп'ятого хлопчика.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на закритому засіданні суду, де слухалася справі бійців підрозділу "Торнадо", свідки розповіли про страшні речі, які витворяли підсудні.