RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Інцидент з російським Rolls-Royce в Харкові: Ківа придумав покарання

Колишній заступник начальника поліції в Донецькій області та екс-голова департаменту по боротьбі з наркотиками Ілля Ківа придумав покарання для тих співробітників поліції, які виявляють нерішучість у питанні застосування сили до правопорушників

Ківа написав про це у своєму Facebook.

"Всіх патрульних поліцейських прогнати через тривалі відрядження в зону АТО. Ось такі вівці звільняться, а хто залишиться, загартується і мотивується!!! Мені соромно..", - обурюється екс-глава департаменту по боротьбі з наркотиками.


У свою чергу користувачі мережі висловили невдоволення співробітниками поліції, які дозволяють правопорушників вступати з ними тривалі суперечки і навіть погрожувати.

"Що може така поліція? Для чого вона потрібна? Мені здається, якщо бандити будуть ґвалтувати мати цього копа, він все одно нічого не зробить. Буде стояти і щось мимрити про закон, суд і свою машину Пріус. Понабирали терпил", "Ось така безпорадна.......Грузинська поліція в Україні.... "Там пасажир обдовбаний..треба було с*ка всіх в підлогу і шмон!!" - обурюються в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", у Харкові співробітники поліції затримали водія, яких перебував за кермом автомобіля Rolls-Royce з російськими номерами в стані алкогольного сп'яніння.