RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі вказали на знущання ФСБшників над українцями, котрі їдуть в Крим

У мережі розповіли, як російські спецслужби знущаються на українцями, які перетинають адміністративний кордон з окупованим РФ Кримом.

Про це у своєму блозі на how-much.in.ua написав блогер Микита Панасенко, підкресливши, що російські окупаційні влади на півострові посилили тиск на людей, які намагаються заїхати або виїхати з Криму, пояснивши це тим, що Україна може заслати на півострів своїх диверсантів або підготувати теракти.

Блогер, зокрема, зазначив, що у людей для перевірки на кілька годин забирають паспорти, змушують спілкуватися в тісній кімнаті віч-на-віч з озброєним чоловіком.

Панасенко розповів, що на зворотному шляху перетинав админграницу вночі через КПП "Армянськ". В саму будівлю КПП він потрапив лише через 2,5 години. При цьому ніхто не розумів що відбувається – людей просто не пускали і все.

Блогер також розповів, що росіяни розбили намет у кінці буферної зони, в декількох метрах від українських позицій.

Як повідомляв "Апостроф", голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко розповів про те, що його відомство підтягнуло резерви, включаючи важке озброєння, до адмінкордону з анексованим Кримом.