RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бійка антикорупціонерів у Києві: з'явилося відео з показаннями

Конфлікт між Генеральною прокуратурою України (ГПУ) і Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) поповнився відеозаписами з показаннями співробітників НАБУ, яких, як заявили в бюро, незаконно затримали співробітники ГПУ.

Відповідні відео опублікувало НАБУ на YouTube.

У прес-службі НАБУ зазначили, що 12 серпня співробітників оперативно-технічного підрозділу бюро протиправно утримували 11 годин працівники Департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки.

Повідомляється, що їх затримали біля конспіративної квартири, коли вони проводили санкціоновані негласні заходи в розслідуванні декількох кримінальних справ щодо неправомірних дій працівників зазначеного Департаменту ГПУ.

Як заявили в НАБУ, у співробітників бюро незаконно вилучили особисті речі, техніку і документи. Самі затримані підкреслили, що до них застосовувалися заходи фізичного та психологічного впливу.

У НАБУ додали, що в районі 01:00 13 серпня співробітників бюро привіз під будівлю Національного антикорупійного бюро на особистому автомобілі один з працівників ГПУ.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували відео з нібито нападом спецназу НАБУ на співробітників ГПУ.