RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Стало відомо про нове страшне вбивство в Києві

У київській прокуратурі повідомили, що жінка, яка зникла на автомобілі Infinity, була вбита, а підозрювані в її вбивстві - затриманi.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці Прокуратури міста Києва в Facebook.

У прокуратурі нагадали, що 7 липня 45-річна жінка безслідно зникла разом зі своїм авто Infinity.

Відзначається, що за підозрою у вбивстві жінки затримали подружжя — чоловіка 1980 року народження і жінку 1977 року народження.

Слiдство вважає, що вони пішли на вбивство, щоб не повертати взяті в борг 40 тисяч доларів.

У прокуратурі розповіли, що подружжя домовилися зустрітися зі своєю кредиторшей в кафе пiд Києвом. Під час поїздки злочинниця попросила жертву зупинити автомобіль і вийшла з нього, в той час як її чоловік задушив жінку. Її тіло вбивці сховали в лісі, там же кинули і авто, вони зникли з місця злочину, забравши цінні речі вбитої.

Відзначається, що злочинцям повідомили про пiдозру, суд обрав їм запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою. За вбивство їм загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

"Подружжя вбило жінку, щоб не повертати борг в 40 тисяч доларів. Жахливий спланований злочин", — пише про це вбивство прес-секретар прокуратури міста Києва Надія Максимець на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно слідство завершило розслідування вбивства юриста Юрія Грабовського, яке викликало великий резонанс.