RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Загибель Щетиніна: з'явилися дані з передсмертного листа

У своєму передсмертному листі російський журналіст Олександр Щетинін, який загинув вчора у Києві, попросив вибачення у працівників свого агентства через те, що не зміг виправити фінансову ситуацію і виплатити їм зарплату, а також зізнався в любові до України.

Про це розповіла колега Щетиніна передає "Страна".

За її словами, у агентства Щетиніна "Новий регіон" спостерігалися великі проблеми з фінансуванням, а загиблий поплатився за те, що став одним з перших росіян, які підтримали Майдан відкрито.

"Фінансування взагалі, наскільки я знаю, у співробітників було за рахунок того, то Щетинін продав свою машину і квартиру", - сказала колега.

Також вона розповіла про проблеми особистого характеру, які переслідували загиблого журналіста. Щетинін розлучився, а в Росії у нього залишилися діти, з якими журналіст не міг бачитися в останні роки через заборону на в'їзд в РФ.

Колега Щетиніна також вказала на те, що загиблий не залишав записку, а відправив лаконічний електронний лист одній із співробітниць, написаний у властивому йому стилі.

Однак журналістка відмовилася показати сам лист до закінчення слідства, пояснивши це тим, що сам загиблий просив оприлюднити лист, коли все заспокоїться

Як повідомляв "Апостроф", на Банковій у причетності до загибелі журналіста з РФ Олександра Щетиніна запідозрили ФСБ.