RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розвідка дізналася про прибуття на Донбас нового божевільного командира Путіна

Українська розвідка дізналася про прибуття на Донбас російського полковника Олексія Бердникова, який, будучи командиром 60 окремої мотострілкової бригади (ОМСБР) РФ ,заробив погану репутацію у зв'язку з численними випадками знущань над підлеглими йому бійцями.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

"З призначенням Бердникова Олексія на посаду командира 60 ОМСБР у військовій частині введена практика поборів особового складу, в т. ч. шляхом несанкціонованого використання їхніх особистих платіжних карток для закупівлі пального, медикаментів, взуття, утримання та благоустрою казарм", залучення військовослужбовців до робіт на об'єктах приватної власності командування бригади", - інформують у ГУР.

Також стало відомо про те, що Бердніков почав свою кар'єру командира бригади з "траурного поховання" розбитого під час ДТП автомобіля. Повідомляється, що участь в "похороні" брав увесь особовий склад підпорядкованої йому частини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українська розвідка розповіла про пригоди російського полковника Олександра Бушуєва, який зійшов з розуму на окупованому бойовиками Донбасі.