RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Відомий російський журналіст розповів про безвихідь Путіна з Донбасом

Президент Росії Володимир Путін не бажає повертати Україні зайняті ним території на Донбасі, однак водночас лідер РФ не знає, що з ними робити, продовжуючи постачати зброю бойовикам.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський журналіст Матвій Ганапольський, який нещодавно отримав українське громадянство.

На думку журналіста, відмова Путіна від участі в нормандському форматі грає на руку президентові України Петру Порошенку.

Ганапольський впевнений, що Україна веде тонку дипломатичну гру з дискредитації суперника, який перевершує її військовою могутністю.

Журналіст вважає, що після цього влада України зробить важливу заяву, в якій ще раз закличуть світ дати летальну зброю, вказуючи на те, що переговорний процес завершився безрезультатно, а захоплені бойовиками території потрібно повертати "законним власникам".

"Іншими словами, я розумію і навіть якоюсь мірою співчуваю, що Путіну нема чого сказати. Але, дійсно, ситуація зайшла в глухий кут. Він дає зброю, і щодня тривають масовані обстріли української території. Це небачена у світі ситуація, просто небачена. Тим не менше він так вчиняє", - резюмує Ганапольський.

Читайте повне інтерв'ю Ганапольського "Апострофу".