RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розвідка розповіла, яку диверсію влаштував на Донбасі помічник Путіна

Українська розвідка дізналася про участь помічника президента РФ Владислава Суркова в боротьбі з мовленням українських телеканалів на окупованій проросійськими бойовиками території Донбасу.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.

Російські військові пропагандисти звернули увагу, що ряд українських телеканалів впливає на зміну настроїв жителів окупованих територій щодо необхідності продовження війни проти України.тНаслідком цього є збільшення відмов бойовиків від подальшого проходження "військової служби", а також морально-психологічний стан російських військових на Донбасі через вплив на них військовослужбовців, "заражених українським патріотизмом".

У зв'язку з цим мовлення каналів "1+1" та "Новий канал", які приймалися на частині окупованої території, було припинено з допомогою спеціального обладнання, придбаного після особистого втручання Суркова.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах бурхливо відреагували на заяву в ефірі одного з сепаратистських каналів про те, що жителі окупованої частину Луганської області чекають солдатів армії України.