RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Стало відомо про нові втрати Путіна на Донбасі

В українській розвідці заявили, що 8-9 вересня проросійські бойовики на Донбасі втратили трьох людей загинули і вісім пораненими.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України в Facebook.

Наголошується, що це були військовослужбовці 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу (Донецьк) збройних сил Росії, а також 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ.

За інформацією української розвідки, найбільші втрати особового складу останнім часом відчуває 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти 1 АК, солдати якого продовжують інтенсивні обстріли позицій української армії, а також здійснюють диверсійно-розвідувальні дії.

Як зазначили в розвідці, з 3 по 8 вересня з 22 військовослужбовці розвідувального підрозділу полку двоє загинули і п'ятеро отримали поранення. А 8 вересня отримали поранення двоє військовослужбовців полку від "дружнього вогню" в нічний час внаслідок відсутності взаємодії з сусіднім підрозділом батальйону.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка дізналася про психічні зриви російських солдат на Донбасі.