RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

П'яний прокурор влаштував ДТП на Закарпатті: опубліковані фото

У Мукачеві працівники патрульної поліції затримали прокурора, який, імовірно, знаходився у нетверезому стані за кермом автомобіля "Форд" та намагався втекти від правоохоронців.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Ужгорода та Мукачева в Facebook.

Поліція близько опівночі помітила на вулиці Ілони Зріні авто, припарковане на пішохідному переході. Після того як машина поліції зупинилася поруч, водій "Форда" натиснув на газ. Поліція влаштувала погоню, на вимоги зупинитися прокурор не реагував. На перехресті вулиць Берегівської та Шевченка він не впорався з керуванням і спровокував ДТП, заїхавши на бордюр і знісши дорожнє металеве огородження магазину.

Відзначається, що поліцейські, які підбігли до авто, помітили, що від водія тхнуло алкоголем. Крім цього, він вів себе підозріло і неадекватно.

У той же час в прес-службі прокуратури Закарпатської області заявили, що за фактом ДТП призначено службове розслідування. Повідомляється, що працівник прокуратури, який знаходився за кермом, перебуває в лікарні з діагнозом забій головного мозку та закрита черепно-мозкова травма. Крім цього, в обласній прокуратури пояснили, що він на час ДТП перебував у відпустці.

Як повідомляв "Апостроф", в серпні в Мукачево затримали суддю Ужгородського міського районного суду Михайла Ротмистренко, який звинувачується у вживанні алкоголю за кермом автомобіля