RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Розвідка розповіла про нові втрати воїнів Путіна на Донбасі

Українська розвідка розповіла про те, що протягом 10-11 вересня зазнали чергових втрат російські військові, які перебувають на окупованій території Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляється на сторінці Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Зазначається, що за два дні загинули четверо та поранені п'ятеро військовослужбовців першого і другого армійських корпусів Збройних сил РФ, що базуються в Донецьку і Луганську.

"Протягом 10-11 вересня ц.р. загинули четверо та поранені п’ятеро військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) та окремої артилерійської бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Найбільших втрат зазнали підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, які систематично обстрілюють сили АТО в напрямку н.п. Мар’їнка.", - зазначили в розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", 9 вересня на Донбасі взяли в полон російського розвідника, який розкрив багато цінної інформації.