RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

У Херсоні п'яний чоловік влаштував стрілянину

Стало відомо, що у Херсоні 10 вересня після півночі п'яний чоловік з травматичного пістолета марки "Зоракі" відкрив стрілянину по компанії молодих людей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Херсонській області.

Постраждалі розмовляли біля під'їзду однієї з багатоповерхівок, коли 32-річний п'яний чоловік, який проходив поруч, звернувся до них у грубій формі. У ході словесної перепалки той дістав пістолет і почав стріляти.

У результаті до лікарні були доставлені двоє людей. 21-річний хлопець отримав вогнепальне поранення в стегно, а його 20-річний приятель – у ліве передпліччя.

Затриманий розповів поліції, що знайшов пістолет на зупинці громадського транспорту і збирався віддати зброю правоохоронцям. Також він пояснив, що стріляв, щоб себе захистити.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство" .

Місцеве видання "kherson.net.ua" зазначає, що інцидент стався біля супермаркету на вулиці Вишневій. При цьому постраждалі були не менш п'яними, ніж той, хто стріляв.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж розбурхало повідомлення про те, що в Одесі в салоні трамвая №5 у результаті конфлікту між двома чоловіками 11 вересня сталася стрілянина.

.