RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Соратники ватажка ЛНР вказали на його божевілля: опубліковані фото

Один з ватажків бойовиків ДНР Ігор Гіркін-Стрєлков, який втік з Донбасу в Росію, висміяв "нагороди" ватажка ЛНР Ігоря Плотницького.

Відповідний запис Гіркін зробив 14 вересня у своєму пабліку Вконтакте.

Зокрема, він виклав на свою сторінку зображення так званого "герба" ЛНР з радянською зіркою і фото Плотницького, де в нього на грудях серед інших "нагород" красується хрест.

"Це династичний "Орден Св. Миколи Чудотворця" 4-го ступеня, яким обдаровує своїх шанувальників "велика княгиня" Марія Володимирівна Романова", - зазначає екс-ватажок ДНР.

За його словами, є абсурдом поєднання радянської символіки з царською.

"От і гадай тепер - хто такий пан Плотницький - "радянська людина", зайнята будівництвом "народної республіки", або "таємний монархіст", який мріє коли-небудь піднести цю республіку до підніжжя трону найяснішої особи", - пише з сарказмом Гіркін.

"Моя то відповідь зрозуміла заздалегідь - шахрай і пройдисвіт пан Плотницький. Як і його покровитель Сурков-Дудаєв. Але не можу не здивуватися видатній пихатій дурниці, що змушує повісити на себе побільше "блискучих висульок", навіть не замислюючись - як вони поєднуються між собою..." - додає він.

"Тим і живуть!.. По обличчю видно, особливо з потилиці - герой... "Герб" і правда гарний... Але пан Плотницький навісив на себе якийсь "вінегрет" з нагород)... У психіатрії поєднання непоєднуваного в одній голові називається шизофренією, і таких політичних шизофренів що в РФ, що за її межами тьма-тьмуща", - пишуть читачі екс-ватажка бойовиків ДНР.

Як повідомляв "Апостроф", Плотницький став ватажком ЛНР з 4 листопада 2014 року.