RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Гучне відео операції СБУ по звільненню Богданова: в мережі запідозрили фейк

Користувачі соціальних мереж вказали на деталі, які говорять про те, що опубліковане Службою безпеки України (СБУ) відео затримання викрадачів екс-офіцера ФСБ Іллі Богданова може бути постановочним.

Про це написав блогер з Харкова Олександр Ружанскій на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що на відео не можна розгледіти номери задержаннного пікапа. Також він вказав на купу слідів на снігу, які є вже в самому початку відео.

Крім того, блогер зазначив, що наручники на викраденому Богдановi надіті спереду, при цьому на його обличчя балаклава, яка покликана надати "кримінальну жахливість" сюжету.

Але головним доказом, який говорить про фейковости відео, є те, що у кадрi лежить сніг.

"Глядачі, які проживають в Харкові і навколо нього, взагалі були приголомшені. Вони всі питають : де, б**, СБУ знайшло сніг в Харківській області?", — пише блогер.

"Ну ось. Щоб ви не подумали, що мені не подобаються тільки гвардійці кардинала Авакова. Винахідливість мушкетерів Короля теж дуже і дуже заслуговує уваги глядачів. Де, *ля, ви знайшли сніг в Харківській області?" — запитує також журналістка Ольга Решетилова на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", після звільнення колишній офіцер ФСБ Ілля Богданов заявив, що буде працювати в прес-службі СБУ.