RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: журналіст розповів про НП з мирними жителями у Сентянівці

Український журналіст Роман Бочкала розповів про НП з мирними жителями, яка відбулося у населеному пункті Сентянівка Луганській області, що знаходиться під контролем проросійських бойовиків.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook з посиланням на очевидця.

"Днями в районі полудня чуємо одиночні постріли і короткі черги, думали "защитнички" тренеруются. Вийшли за будинок визначити, звідки і куди стріляють, і тут раптом чуємо наростаючий шиплячий свист, в нашу сторону. Встигли тільки присісти. Щось вдарило в стіну будинку, відрекошетило і потрапило в бетоннй паркан; вирвало шматок бетону. Пізніше виявилося, таких прильотів по всьому селищу було багато. А одним людям влетіло у вікно і пробило підлогу. Через 4 години приїхали менти, військова комендатура. Стали з'ясовувати, що це було. Виявилося, що крупнокаліберні кулі, імовірно працював ДШК. Від нас до Кримського (найближчий не окупований населений пункт) 12км. До позицій орків не більше 3 км. Самі приїхали визначили, що стріляли з близької відстані. Ну а валять все на укрів", - наводить Бочкала слова очевидця.

Як повідомляв "Апостроф", в районі села Кримське Луганської області кілька десятків бойовиків у складі ДРГ вступили в бій з українськими військовими.