RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

З'явилися подробиці про втрати АТО на Світлодарській дузі і в Авдіївці

В зоні проведення АТО в районі Світлодарської дуги 2 лютого загинув військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади із Запоріжжя.

Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки заступника військового комісара Запорізької області по роботі з особовим складом капітан Владислав Чумак, передає видання "Індустріалка".

56-річний військовий загинув у результаті осколкового поранення від БМ-21 "Град". Загиблий підписав контракт на службу в ЗСУ у вересні 2016 року. У нього залишилася дружина, син і донька.

Також у військкоматі повідомили про те, що бойовиками з ПТУРів були обстріляні дві машини швидкої допомоги. Загинула лікар з Дніпра. Подробиці розповів у соцмережі волонтер Юрій Мысягин.

У той же час на сторінці 72-ї Гвардійської ОМБр в Facebook повідомили 3 лютого про загибель в Авдіївці бійця АТО Романа Клімова. Офіційної інформації про його загибель поки що не надходило.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі зібрали фото і інформацію про одинадцять українських військових, загиблих в ході боїв в районі Авдіївки у період з 30 січня по 1 лютого.