RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Полтавою затримали банду грабіжників: опубліковано фото і відео

У Полтавській області співробітники правоохоронних органів затримали злочинну групу, яка здійснювала розбійні напади на приватні будинки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Зазначається, що група була створена на етнічній основі. Її члени протягом 2016 і 2017 років здійснювали злочини як в Полтавській, так і в інших областях України. Вони вривалися в будинки (в тому числі одиноких пенсіонерів), завдавали людям тілесні ушкодження, катували, погрожували вбивством. Одного чоловіка, який спробував заступитися за брата, бандити застрелили на місці.

Злочинці забирали у жертв гроші, ювелірні вироби, побутову техніку та інші цінні речі. Награбоване вони здавали в ломбард.

У поліції розповіли, що в ході обшуків у підозрюваних вилучили цілий арсенал вогнепальної та холодної зброї, а також речі, що належали потерпілим, маски та інші речові докази.

В банду входило четверо: 40-річний киянин-організатор, ще двоє жителів столиці 34 та 32 років та 30-річний житель Дніпропетровської області.

В ході слідства поліція установвила, що бандити планували також грабувати банківські організації, ювелірні магазини та ломбарди. Крім зброї, в арсеналі бандитів було чотири автомобіля.

Поліція вже довела причетність банди до ряду злочинів. Затриманим загрожує від 10 до 15 років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Фото прес-служби поліції

Як повідомляв "Апостроф", в січні в Полтавській області знайшли тіло 26-річного капітана ЗСУ з вогнепальним пораненням.