RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Луценко не виключив, що Садового посадять за сміття

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не виключає, що серед тих, кому буде пред'явлено підозру за загибель людей на Грибовицькому сміттєзвалищі у Львівській області буде і мер Львова Андрій Садовий. Про це глава ГПУ заявив в ефірі програми Hard, передає ZIK.

За його словами, оскільки експертиза встановила, що пожежа на звалищі почалася через самозаймання, стоїть питання про відповідальність за недбалість посадових осіб Львівської міськради.

"Я не виключаю, що їм (відповідальним за НП - Ред.) Може бути і міський голова Львова і його заступники, і інші посадові особи", - зазначив Луценко, відкинувши політичний аспект "сміттєвоі справи".

Генпрокурор спрогнозував, що вручення підозри меру Львова може призвести до усунення його від займаної посади, а також до кримінальної відповідальності.

Відзначимо, що вчора, 13 березня, міський голова Львова Андрій Садовий не виключив, що незабаром йому мають вручити підозру.

Нагадаємо, раніше експертиза не підтвердила версію про підпал на Грибовицькому сміттєзвалищі у Львівській області, де в результаті пожежі загинули три людини.