RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Очевидне лицемірство: російський ветеран АТО висловився про справу проти нього в РФ

Росіянин Артем Широбоков, який брав добровільну участь у АТО в складі батальйону "Азов", прокоментував кримінальну справу Слідчого комітету РФ проти нього.

В інтерв'ю "Апострофу" боєць назвав такий вчинок черговим проявом лицемірства Росії. Широбоков нагадав, що російські добровольці, які воюють на боці бойовиків на Донбасі, не переслідуються законом. А до росіян, які стали на захист України, зовсім інше ставлення. "Те ж саме стосується і сепаратизму всередині Росії. Звичайно, це очевидне лицемірство", - зазначив боєць.

Він також розповів, що через порушення проти нього кримінальної справи, страждають його близькі і навіть старі знайомі. "У Росії живе моя одна бабуся, у неї там проходять обшуки. Але тиск спрямовано більше на моїх колишніх знайомих, друзів, з якими я не підтримував вже дуже давно ніяких зв'язків. Їх навіть викликають на допити на поліграфі. Приїжджає до них ФСБ", - розповів Широбоков.

Як Широбоков опинився в Україні, та з якими перешкодами йому доводиться стикатися, читайте в інтерв'ю бійця "Апострофу".