RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бійка Парасюка з поліцією: прокуратура порушила справу

Прокуратура почала досудове розслідування з приводу конфлікту нардепа Володимира Парасюка і учасників блокади Донбасу на блокпосту в Слов'янську із співробітниками поліції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Зазначається, що 14 березня близько 19:30 на дорозі Київ - Должанський поліція зупинила колону з 13 автомобілів. Під час перевірки документів у 80 людей виник конфлікт, в результаті якого 7 співробітників поліції отримали тілесні ушкодження.

Розпочато розслідування за статтею "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

У прес-службі МВС наводять заяву командира роти спецпризначення поліції Донецької області Юрія Голубана: "Вийшов нардеп Парасюк і з погрозами, лайкою почав ображати співробітників поліції і намагатися своїми діями спровокувати бійку. Коли у одного нього це не вдалося, він дав команду своїм людям, які прибули разом з ним в колоні, по суті, громадянин Парасюк очолив напад на співробітників поліції".

У нападі начебто брали участь близько 40-45 осіб. За словами Голубана, співробітник спецпідрозділу був збитий машиною Парасюка і перебуває зараз у лікарні. Ще двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження, двоє були вражені сльозогінним газом та отримали серйозні опіки обличчя.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео зіткнень на блокпосту в Слов'янську між активістами блокади Донбасу на чолі з народним депутатом Володимиром Парасюком і співробітниками поліції.