RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Прорив джипу з вибухівкою у Білорусь: українські прикордонники зробили заяву

Державна прикордонна служба України спростувала інформацію білоруських прикордонників про спробу прориву з українського боку через білоруський пункт пропуску "Олександрівка" джипу з вибухівкою. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як повідомляється, українські прикордонники перевірили інформацію колег з Білорусі і встановили, що даний автомобіль іноземної реєстрації кордон України ані на в’їзд, ані виїзд не перетинав, а особи, які, ймовірно, перебували в його салоні, також не слідували через державний кордон.

"На даний час українські та білоруські прикордонники спільно встановлюють усі обставини даної пригоди та мотиви осіб, які перебували в автомобілі. Про результати цієї роботи буде повідомлено додатково", - додали у ДПСУ.

В той же час на ділянці українсько-білоруського кордону вже виставлено додаткові прикордонні наряди, посилено контроль за дотриманням режиму у пунктах пропуску та уточнено взаємодію із білоруськими колегами.

Нагадаємо, як раніше повідомив державний прикордонний комітет Республіки Білорусь, сьогодні, 20 березня, о 01:45 з України була здійснена спроба прориву через державний кордон автомобіля марки Jeep.