RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Чого ви женете на Путіна: у Дніпрі розігрався скандал через відмову маршрутника ветерану АТО

У Дніпрі стався черговий інцидент між водієм маршрутки та ветераном АТО, якій відмовили у безкоштовному проїзді за посвідченням учасника бойових дій. Про це повідомляє користувач Артур Сіденко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, водій маршрутки на маршруті №155 у грубій формі відмовив у проїзді ветерану АТО Марії Ковальчук. Водій не тільки відмовився везти військовослужбовця, а й вибухнув промовою на підтримку президента РФ Володимира Путіна і його агресії проти України.

"Диалог примерно был такой:"Че ты мне уту бумашку суешь?!!! Зае.ли!!!!... уроды сами развязали войну,а мы нормальные страдаем!!!!...Что вам путин плахого сделал,че вы на него гоните?!!!...без вас бандеровцев мы все жили хорошо!!! да вы бл...ть и воевать уроды не можете!!!...а только махать этими бумажками, которыми только очко вытереть можно!!!.... да если бы путин захотел,вам бы уже всем был бы пи#дец и он давно был бы здесь, приехал бы на танках!!!"- наводить слова водія активіст.

За його словами, останнім часом прихильники так званого "русского мира" занадто вільно почуваються в Україні.

"Якщо влада і правоохоронні органи не справляються зі своїми завданнями щодо збереження цілісності держави, може народу потрібно взяти на себе цю функцію і навчити любити і поважати ту землю, яку своїми копитами топчуть ці тварюки?" - запитує Сидоренко.

Втім, як випливає з його публікації, після інциденту водія маршрутки було звільнено.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі розігрався скандал через побиття вдови "кіборга" за українську мову.